Hooklen tietosuojakäytäntö

 

Viimeksi päivitetty: 17. syyskuuta 2019

 

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka keräämme, käytämme ja jaamme tämän verkkosivuston käyttäjiltä saatuja henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka sijaitsevat osoitteessa https://www.hookle.net/ ("Verkkosivusto"), Hooklen mobiilisovelluksessa ("Sovellus"), kuten samoin kuin kaikki Hooklen tarjoamat verkkosivustot, sovellukset ja muut palvelut (yhdessä yhdessä verkkosivuston ja sovelluksen, "Palvelun") kanssa. Tämä tietosuojakäytäntö on sisällytetty Hooklen käyttöehtoihin, ja siihen sovelletaan sitä.

 

Käyttämällä Palvelua suostut henkilötietojesi keräämiseen, siirtämiseen, tallentamiseen, paljastamiseen, poistamiseen, yhdistämiseen ja käyttöön, kuten kuvataan tässä tietosuojakäytännössä ja jota olemme muuttaneet.

 

Toimimme yleisten tietosuojasääntöjen (GDPR) mukaisesti ja täytämme henkilötietolain 26 §: n vaatimukset. Palvelua isännöidään Suomessa. Voit hallita henkilökohtaisia ​​tietojasi: sinä päätät, kuinka suuren osan henkilötiedoistasi haluat jakaa muiden kanssa. Voit hallita yksityisyyden tasoa Hooklen asetuksista.
 

Tiedonkeruu ja käyttö

 

Päätavoitteemme tietojen keräämisessä sinulta on tarjota sinulle Palvelun kautta saataville asetettuja tuotteita ja palveluita, kommunikoida kanssasi ja hallinnoida rekisteröityä käyttäjätiliäsi, jos sinulla on sellainen. Voimme käyttää tietojasi myös palvelun ja sen ominaisuuksien hallintaan, ylläpitoon ja parantamiseen sekä asiakastuen tarjoamiseen käyttäjille.

 

Annat meille tietoja, kun rekisteröidyt tilille, käytät Palvelua, teet ostoksen Palvelussa tai lähetät meille asiakaspalveluun liittyviä pyyntöjä. Tiettyjen Palvelun osien käyttö edellyttää, että sinusta tulee rekisteröitynyt käyttäjä ja toimitat tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja Hooklelle. Keräämämme tiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, koko nimesi, käyttäjänimesi, salasanasi, sähköpostiosoitteesi, kaupungin, aikavyöhykkeen, luottokortin ja muut laskutustiedot, mieltymykset, puhelinnumeron ja muut tiedot, jotka päätät antaa meille. Voimme linkittää tällaiset tiedot muihin tietoihin, joita annat itsestäsi.

 

Kun vierailet verkkosivustolla, palvelimemme voivat tallentaa automaattisesti selaimesi, tietokoneesi tai mobiililaitteesi lähettämät tiedot, mukaan lukien IP-osoitteesi, käyttöajan, selaimen ja laitetyypin, vierailemasi verkkosivut, käyttämäsi hakutermit, mainokset jota napsautat, aluetta, josta pääset verkkosivustolle, ja muita vastaavia tietoja seurataksesi verkkosivuston ja palvelun käyttöä ja kaikenlaista teknistä hallintoa varten.

 

Seuraavat tiedot jokaisesta Hookle-sovelluksen käyttäjästä tallennetaan tietokantaamme palvelun tarjoamisen helpottamiseksi: käyttäjänimi (t), käyttöoikeustunnus (t), profiilikuva (t), käyttäjän toimet sekä viestit, viestien oivallukset ja niiden liitteenä oleva sisältö (kuten kuvat ja / tai videot) jokaiselle sosiaalisen median tilille, joille sovellusta käytät (mukaan lukien muun muassa Facebook, LinkedIn ja / tai Twitter). Kirjaamme IP-osoitteesi turvallisuussyistä ja analyysitiedot käyttöpalautetta varten, kun käytät sovellusta. Voit poistaa tilitietosi tietokannoistamme, jos niin haluat, käyttämällä sovelluksen "Poista profiili" -toimintoa tai lähettämällä meille sähköpostia. Sinulla on myös oikeus nähdä, mitä tietoja meillä on sinusta; voit pyytää näitä tietoja lähettämällä meille sähköpostia (yhteystiedot alla).

 

Jos osallistut kyselyihimme, suurlähettiläsohjelmaamme, kilpailuihimme, tapahtumiin (kuten webinaarit ja henkilökohtaiset tapahtumat) tai niihin, joihin olemme yhteydessä, tai pyydät meiltä tietoja palveluistamme, voimme kerätä sinusta tietoja, jotka liittyvät kysely, kilpailu tai tapahtuma; yhteystietosi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, organisaation nimi ja osoite; ja yleistä tietoa organisaatiosta, jonka valitset tarjota, kuten yrityksen vuotuiset tulot, työntekijöiden lukumäärä ja teollisuus.

 

Lisäksi voimme kerätä tietoja sähköpostin avautumis- ja napsautussuhteista, mukaan lukien siitä, napsauttivatko ihmiset linkkejä ja millä verkkosivuilla käydään sähköpostin avaamisen jälkeen.

 

Keräämme tietoja, jotka päätät antaa meille hakiessasi työtä, mukaan lukien yhteystiedot, koulutus- ja työllisyyshistoria, valtakirjat, ansioluettelosi ja LinkedIn-profiilisi tiedot.

Yhteystietojen käyttö markkinointiviestinnässä

 

Voimme käyttää yhteystietojasi markkinoimaan sinulle ja toimittamaan sinulle tietoja tuotteistamme ja palveluistamme, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Palveluun. Jos päätät milloin tahansa, ettet enää halua vastaanottaa tällaista viestintää meiltä, ​​noudata missä tahansa viestinnässä annettuja tilauksen peruutusohjeita tai lähetä meille opt-out-pyyntösi meille alla olevalla sähköpostilla. Jopa sen jälkeen, kun olet kieltäytynyt vastaanottamasta kaupallisia viestejä meiltä, ​​jatkat meiltä palvelua koskevien hallinnollisten viestien vastaanottamista.

 

Evästeet ja automaattisesti kerätyt tiedot

 

Hookle käyttää "evästeiden" seurantatekniikkaa auttaakseen meitä tunnistamaan sinut palvelussa, keräämään lisää verkkosivuston käyttötietoja ja parantamaan verkkosivustoa ja palvelua. Eväste on pieni tekstitiedosto laitteellesi. Hookle voi käyttää sekä istuntoevästeitä että pysyviä evästeitä. Istuntoeväste sallii tietyt verkkosivuston ja palvelun ominaisuudet, ja se poistetaan tietokoneeltasi, kun katkaiset yhteyden verkkosivustoon tai poistut siitä. Pysyvä eväste säilyy, kun suljet selaimesi, ja selaimesi voi käyttää sitä seuraavilla vierailuilla verkkosivustolla. Pysyvät evästeet voidaan poistaa verkkoselaimesi asetuksista. Voit myös kehottaa selainta olemaan hyväksymättä evästeitä tai kehottamaan sinua ennen evästeen hyväksymistä. Jos poistat tai päätät olla hyväksymättä evästeitä Palvelusta, et välttämättä pysty hyödyntämään Palvelun ominaisuuksia täysimittaisesti. Hookle ei käsittele verkkoselaimien "ei seuraa" -signaaleja tai muita vastaavia lähetyksiä tai vastaa niihin, jotka osoittavat pyynnön poistaa Palvelua käyttävien käyttäjien online-seuranta käytöstä.

 

Voimme myös automaattisesti tallentaa tiettyjä tietoja laitteestasi, toiminnastasi ja Palvelun käytöstä käyttämällä erityyppistä tekniikkaa, mukaan lukien muun muassa "verkkojäljitteet" ja "ohjelmistomerkit". Nämä automaattisesti kerätyt tiedot voivat sisältää IP-osoitteesi tai muun laitteesi osoitteen tai tunnuksen, verkkoselaimen ja / tai laitetyypin, verkkosivut tai sivustot, joilla vierailet juuri ennen Palvelun käyttöä tai juuri sen jälkeen, sivut tai muu katsomasi sisältö tai muutoin vuorovaikutuksessa Palvelun kanssa sekä päivämäärät ja kellonajat, joilla vierailet, käytät tai käytät Palvelua. Voimme myös käyttää näitä tekniikoita keräämään tietoja vuorovaikutuksesta sähköpostiviestien kanssa, kuten siitä, avasitko viestin vai napsautitko sitä edelleen. Nämä tiedot voivat liittyä muihin sinua koskeviin tietoihin.

 

Saatamme näyttää kolmannen osapuolen sisältöä Palvelussa, mukaan lukien kolmannen osapuolen mainonta. Kolmannen osapuolen sisältö voi käyttää evästeitä, verkkojäljitteitä tai muita mekanismeja tietojen hankkimiseksi liittyen siihen, että katselet tai käytät kolmannen osapuolen sisältöä Palvelussa. Kolmansien osapuolien verkkojäljitteiden ja muiden mekanismien kautta kerätyt tiedot keräävät suoraan nämä kolmannet osapuolet, ei Hookle. Kolmannen osapuolen tällä tavalla keräämiin tietoihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen omia tiedonkeruu-, käyttö- ja paljastuskäytäntöjä.

Tietojen jakaminen ja paljastaminen

 

Ensisijainen tarkoitus tietojen käyttämisessä on julkaista ja / tai seurata sisältöäsi sosiaalisilla alustoilla, kuten, mutta ei rajoittuen, Twitterissä ja Facebookissa. Lisäksi voimme jakaa ja paljastaa tietojasi seuraavista syistä:

 

Palveluntarjoajat . Voimme ottaa tiettyjä luotettavia kolmansia osapuolia suorittamaan toimintoja ja tarjoamaan meille palveluita, mukaan lukien rajoituksetta isännöinti ja ylläpito, laskutus, asiakassuhteiden hallinta, tietokantojen varastointi ja hallinta sekä suoramarkkinointikampanjat. Jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi näille kolmansille osapuolille, mutta vain siinä määrin kuin on tarpeen näiden toimintojen suorittamiseksi ja palvelujen tarjoamiseksi, ja vain sitovien sopimusvelvoitteiden nojalla, jotka edellyttävät kolmansilta osapuolilta tietojesi yksityisyyden ja turvallisuuden ylläpitämistä.

 

Lain ja lainvalvonnan noudattaminen. Hookle tekee yhteistyötä valtion ja lainvalvontaviranomaisten tai yksityisten tahojen kanssa lain noudattamiseksi ja noudattamiseksi. Voimme luovuttaa sinua koskevia tietoja hallituksille tai lainvalvontaviranomaisille tai yksityisille osapuolille, kun pidämme oman harkintamme mukaan tarpeellisena tai tarkoituksenmukaista tutkia, vastata niihin ja puolustaa niitä vastaan ​​oikeudenkäynneissä (mukaan lukien haastekutsut), suojellaksemme sinua. Hooklen tai kolmannen osapuolen omaisuus ja oikeudet Hooklen suojaamiseksi vastuulta yleisön tai kenenkään henkilön turvallisuuden vuoksi, laittoman, epäeettisen, petollisen, väärinkäyttävän tai oikeudellisesti kannettavan toiminnan estämiseksi tai lopettamiseksi, turvallisuuden tai Palvelun eheys ja mahdolliset laitteet, joita käytetään Palvelun saataville asettamiseen tai lain noudattamiseen.

 

Liiketoiminnan siirrot . Hookle voi myydä, siirtää tai muuten jakaa osan tai kaikki omaisuutensa, mukaan lukien henkilökohtaiset tunnistetiedot, sulautumisen, hankinnan, uudelleenjärjestelyn, omaisuuden myynnin tai vastaavan tapahtuman yhteydessä tai maksukyvyttömyyden tai konkurssin sattuessa. Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä tällaisesta siirrosta, jos uuden yksikön suunniteltu tietojesi käsittely poikkeaa olennaisesti tässä tietosuojakäytännössä esitetystä.

 

Muut kolmannet osapuolet. Voimme saattaa tiettyjä yhdistettyjä tai muuten ei-henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansien osapuolten saataville eri tarkoituksiin, myös liike- tai markkinointitarkoituksiin, tai auttaa kolmansia osapuolia ymmärtämään käyttäjien kiinnostusta, tapoja ja käyttötapoja tiettyihin ohjelmiin, sisältöön, palveluihin, Palvelun kautta saatavilla olevat mainokset, tarjoukset ja / tai toiminnot.

Tietojen muuttaminen, poistaminen ja säilyttäminen

 

Jos olet verkkosivuston rekisteröity käyttäjä, voit käyttää, päivittää, korjata tai poistaa meille toimittamiasi tietoja lähettämällä meille sähköpostia. Kaikki tekemäsi muutokset näkyvät aktiivisissa käyttäjätietokannoissa kohtuullisen ajan kuluessa. Voimme kuitenkin säilyttää kaikki lähettämäsi tiedot niin kauan kuin vaaditaan pyytämiesi Palvelujen tuottamiseen, rekisterinpitotarkoituksiin, varmuuskopiointiin, arkistointiin, petosten ja väärinkäytösten estämiseen, analytiikkaan, lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja noudattaa Palveluiden ehtoja tai jos muuten uskomme kohtuudella, että meillä on siihen perusteltu syy.

 

Kun meidän ei enää tarvitse säilyttää sinua koskevia tietoja, hävitämme ne turvallisella tavalla tai nimettömiksi.

 

Palvelumme hakevat ja näyttävät sisältöä sosiaalisista verkostoista. Suorituskyvyn vuoksi väliaikaisen tallennuksen lisäksi emme tallenna sisältöä, ellet ryhdy erityisiin toimiin tällaisen sisällön suhteen (kuten käytät Palveluitamme sisällön luonnoksen valmistelemiseksi julkaisemiseksi sosiaalisissa verkostoissa). Joissakin tapauksissa sisältöä voi edelleen esiintyä sosiaalisissa verkostoissa, vaikka sinä tai me poistamme sen Palveluistamme, ja sinun on otettava yhteyttä suoraan asianomaiseen sosiaaliseen verkostoon, jos haluat poistaa tällaisen sisällön.

 

Turvallisuus

 

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää. Käytämme erilaisia ​​toimenpiteitä, jotka on suunniteltu suojaamaan tietosi luvattomalta käytöltä. Huomaa, että mikään turvatoimet eivät ole täydellisiä tai 100% luodinkestäviä. Emme voi taata, että sinua koskevia tietoja ei käytetä, katsella, paljastaa, muuttaa tai tuhota rikkomalla mitään hallinnollisia, fyysisiä ja sähköisiä suojatoimia. Teemme kaikki lainmukaisesti vaaditut tiedot salaamattomien sähköisesti tallennettujen henkilötietojesi turvallisuuden, luottamuksellisuuden tai eheyden rikkomisesta sinulle sähköpostitse tai verkkosivuston kautta ilman kohtuutonta viivytystä lainvalvonnan laillisten tarpeiden tai tarvittavien toimenpiteiden mukaisesti. määrittää rikkomuksen laajuus ja palauttaa tietojärjestelmän kohtuullinen eheys.

 

Linkit muille verkkosivustoille

 

Palvelu sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Se, että linkitämme verkkosivustoon, ei ole suostumus, valtuutus tai edustus suhteestamme kyseiseen kolmanteen osapuoleen. Emme valvo kolmansien osapuolten verkkosivustoja. Nämä muut verkkosivustot voivat sijoittaa omia evästeitä tai muita tiedostoja tietokoneellesi, kerätä tietoja tai pyytää sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja. Muut sivustot noudattavat erilaisia ​​sääntöjä, jotka koskevat heille lähettämiesi henkilökohtaisten tunnistetietojen käyttöä tai paljastamista. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen tai palvelujen sisällöstä, yksityisyydensuoja- ja suojauskäytännöistä sekä käytännöistä, joihin linkkejä tai pääsyä tarjotaan Palvelun kautta. Kehotamme sinua lukemaan muiden vierailemiesi verkkosivustojen tietosuojakäytännöt tai lausunnot.

 

Politiikkamme kohti lapsia

 

Palvelua ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille. Emme kerää tietoisesti henkilöitä alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos uskot, että alle 13-vuotias lapsi on toimittanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä alla olevalla sähköpostilla. Jos saamme tietää, että olemme saaneet henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiaalta lapselta, poistamme nämä tiedot.

 

Oikeudelliset perusteet käsittelylle, kun Hookle on rekisterinpitäjä

 

Sinua koskevien tietojen käsittelyn oikeusperustat ovat:

 

a) Suostumuksesi (esimerkiksi kun olet antanut tietosi tilin rekisteröimiseksi tai olet toimittanut työhistoriaa hakiessasi työtä). Kun luotamme suostumukseesi henkilötietojen käsittelyssä, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

 

b) On välttämätöntä suorittaa sopimus (esimerkiksi saatamme tarvita tietojasi täyttääkseen velvollisuutemme tarjota sinulle Palveluja sinulle hankkimiesi Palvelujen ehtojen mukaisesti).


c) Laillinen intressi (esimerkiksi tarjota ja ylläpitää Palveluja sinulle, ylläpitää Palvelujen turvallisuutta ja houkutella uusia asiakkaita Palvelujen kysynnän ylläpitämiseksi).

 

d) Joissakin tapauksissa meillä voi olla laillinen velvoite käsitellä henkilötietojasi asiaankuuluvien lakien mukaisesti (esimerkiksi palkanlaskenta- ja verotietojen käsittely asianomaisen työ- ja verolainsäädännön noudattamiseksi).

 

Tietosuojakäytännön muutokset

 

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 24. toukokuuta 2018 alkaen. Pidätämme oikeuden päivittää tämä tietosuojakäytäntö milloin tahansa. tietosuojakäytännön uusin versio on saatavana osoitteesta https://www.hookle.net/privacy . Ilmoitamme sinulle kaikista tietosuojakäytäntömme muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön verkkosivustollamme ja ilmoittamalla viimeisimmän tarkistuksen päivämäärän. Suosittelemme tarkistamaan tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti muutosten varalta. Siinä tapauksessa, että muutokset, yksinomaan harkintamme mukaan, muuttavat olennaisesti oikeuksiasi tai velvoitteitasi liittyen Palvelun käyttöön tai henkilötietojesi käsittelyyn, teemme kohtuullisia ponnisteluja ilmoittaaksemme muutoksesta sähköpostitse tai muilla sähköisillä viestintätavoilla . Palvelun jatkuva käyttö tarkistetun tietosuojakäytännön tultua voimaan merkitsee tämän tietosuojakäytännön uusimman version hyväksymistä.

 

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

 

Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai palautetta, lähetä meille sähköpostia: ota yhteyttä osoitteeseen [at] hookle.net / Data Protection Officer. Tai lähetä kirje osoitteeseen:

 

Hookle Inc.
Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsinki
SUOMI
Huom: Tietosuojavastaava

 

Jos emme pysty ratkaisemaan huolenaiheitasi, sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.